Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie :)

posiadam e36 compact 316i 1995r i mam jakies dziwne zegary, prędkościomierz do 250kmh, obrotomierz do 7ooo i pod obrotkiem nie ma spalania chwilowego,

ale moze jakoś na tym komputerku pod prędkościomierzem ustawia sie zeby pokazywało spalanie chwilowe ?

Bo ja znam takie:

prędkość, obroty, temperatura cieczy chłodzącej, ilość paliwa, OIL SERWICE, przebieg całkowity i przebieg dzienny.

Ma jeszcze jakies funkcje :?: :oops:

Opublikowano
Predkosciomierz masz naprawde dziwny do250 a moze on jest z wersij 2.3ti? a ze pod obrotami nie masz spalania to normalna zecz ja terz nie mam ale były w opcij a komputerku jest chwilowe spalanie
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
Predkosciomierz masz naprawde dziwny do250 a moze on jest z wersij 2.3ti? a ze pod obrotami nie masz spalania to normalna zecz ja terz nie mam ale były w opcij a komputerku jest chwilowe spalanie

A jest spalanie średnie czy chwilowe ?

i co nacisnąć żeby to wyskoczyło :oops:

Opublikowano
chwilowe a pod tym małym komputerkiem sa dwa przycicki jeden od zegarka a drugi od zerowania a przy kierownicy masz przycisk ktoryni przełanczasz funkcije
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)