Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu walczę z Inpą i miałem już kilka wersji tego ustrojstwa. Czy to angielską, czy to germańską 5.0.2 i za każdym razem gdy próbuje wejść w skrypt Engine ms43 do m54 pojawia się błąd: nicht zusammenpassende fehlfunktion möglich / versions do not match malfunction possible.

Czy może on odpowiadać za nieprawidłowości w sczytywanych błędach ( w sensie błąd 225 jest tak naprawdę zupełnie innym błędem)? Czy chodzi tu o wymieszanie wersji inpa ?

Poza tym to często interfejs sam rozłącza się z modułem. Ma ktoś podobne problemy i czy udało się je rozwiązać ?

W chwili obecnej mam dwie instalacje inpa na oddzielnych maszynach virtualnych - 5.0.2 od trandolfa i 5.0.6 od młodzika. Obie mają skrypty jak i błędy GER, a gdzieś zapodziałem angielską, czy byłby ktoś tak dobry i podzielił się linkiem do sprawnej angielskiej wersji ? :roll: łatwiej mi się było na po niej "poruszać", a póki co to już kilka razy musiałem z aku latać do domu...