Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nurtuje mnie temat mpeg4 w E65. Probowałem coś w tym temacie zrobic i to co udało mi się znaleśc to tylko jeden system to zapewnia:

http://caraudio-systems.de/bmw_dvblogic_eng.html

Ale okazuje się że ów tuner zadziała tylko z E65 które nie posiadają dodatkowego monitora z tyłu, jest to zdanie producenta tunera, w manualu nie jest to jasno powiedziane, przed zakupem chciałem się upewnić czy tuner zadziała w moim aucie, stąd była ta dyskucja. Ja taki monitor posiadam i tym samym producent twierdzi że tuner nie zadziała u mnie.

Ja zdecydował bym sie na niego nawet jeżeli działał by tylko na przednim monitorze, to by mi wystarczyło, tuner odtwarza tez divix i mkv. Jednak nikt mi nie da takiej gwarancji że wogóle zadziała u mnie.

Może ktoś zna na tyle dobrze system w E65 żeby powiedzieć coś więcej na temat, dlaczego ten tuner ma zadziałać w wersji bez tylnego monitora a z nim juz nie. Jest to dla mnie sporą zagadką.

--

Pozdr.

Hubert

Opublikowano

Własnie z nimi rozmawiałem a oni rozmawiali z producentem sprzetu którego są przedstawicielami-dystrybutorami.

A oni upewniali się u producenta czy tuner zadziała w moim aucie, wniosek był jeden: zadziałał by jak by w moim auci nie było tylnego monitora. Gdybym go nie posiadał kupiłbym ten tuner. A w obecnej sytuacji nie chce ryzykować, dlatego probuje sie dowiedziec w czym ten tylny monitor przeszkadza.

--

Pozdr.

Hubert