Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 dni temu w pięknym mieście kraków na parkingu ktoś wyrwał mi obódowę spryskiwaćzy z czymś tam felernie koszt tego draństwa to 420 pln a jestem mocno spłókany czy ktoś z was mogłby mi pomóc lub nakierować na jakiś trop by mnie to nie pogrążyło . Oczywiście kradzież nie wchodzi w grę ani serwis tam to mocno zdzieraja .
Opublikowano

w serwisie powiedzieli ze oprócz zaslepki brak jest jeszcze kawałka plastikowej rurki i ponoć to nie występuję

bez jakies pompki i jak ceną mnie zwalił lekko z nóg więc dlatego piszę tu na forum . ale jak się przyjrzę to nic nie wygląda na wyrwane nawet działa .

Opublikowano
tak ale tam jeszcze brakuje chyba dyszy a w serwisie samej dyszy nie dostajesz tylko całosc za 270 plus malowanie zaslepki 100 a jeszcze mam pytanie nie macie moze schematu jakie części sa tam w tym spryskiwaczu ?bo na alegro jeszcze jakas pompka jest i nie wiem juz co mi tam brakuje .
Opublikowano

Skoro mówisz, że spryskiwacz działa to zapewne brakuje samej zaślepki.

Najwyżej zrób zdjęcia i wrzuć na forum do oceny.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg