Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mylimy ze mozna by bylo zajzec do regulaminu :)

Strasznie ma podjechany lewarek zmiany biegow w stosunku do kierownicy,chociaz teraz jak patrze to kierat tez wytarty z lewej strony od krecenia jedna reka.Pewnie duzo po miescie ktos zapier....U mnie nie bylo takiego zuzycia przy 245 tkm.Ale porownujac to wszystko z fotelem kierowcy to chyba ktos mial dlonie jak tarke i lubil czesto operowac tym elementem ;) Fajnie wyposazona.Zalatw Vin bo ci temat poleciiiiii....

Edytowane przez kuba2259
Opublikowano
Czekam na Vin od gościa ;) Chciałem po prostu posłuchać waszych opini. Vin będzie dopiero jutro, więc mam nadzieję że Admini nie usuną ;-)
Opublikowano

Następna od prywatnego Niemca :mad2: niemcy chyba maja cieżko jak juz sami sprzedaja auta i nie korzystają z aso czy innych komisów gdziecwstawiasz auto zadbane i za 1 h wyjeżdża h innym na niskim oprocentowaniu :duh:

Zapytam czy ktos z was widział reklamę autacna allegro gdzie sprzedawca napisał kupione na tureckim placu od rodowitego Turka :cool2: bardzo zadbany samochod serwisowany tylko w tureckim serwisie .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.