Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam od roku z3 z 1997. swietne autko, jestem 2 wlascicielem, auto wizualnie piekne w sumie po 1 sezonie nic sie nie dzialo. zalezy mi na super przegladzie i gruntownej napraw i prewencji, mechanika/elektryka etc.

- chcialbym oddac auto fachowcom i miec spokoj. nie wiem czy mam to oddac do serwisu czy jest jakis taki fachowy warsztat, ktory naprawde sie tym zajmie. nie chce oddac to do jakiegos majster klepki tylko do profesjonalistow, prosze o rekomendacje. mieszkam we Wroclawiu ale pracuje w na granicy Czech/Austri i Niemeic.

dziekuje z gory za pomoc - tnxx

Opublikowano
Polecam serwis BMW STANDO w Psarach pod Wrocławiem. Serwisuję tam swoje Z3 Coupe od 6 lat i auto mnie nigdy nie zawiodło - są bardzo skuteczni i solidni. Będą drożsi od pana "Stasia" ale tańsi niż ASO. Jeżeli się zdecydujesz tam serwisować auto to poproś Pana Łukasza (starszego), który nadzoruje naprawy starszych aut.