Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy może ktoś wie, czy tylnia lewa klamka będzie pasowała do przednich drzwi? W ostatni poniedziałek złodzieje próbowali zawinąc mi auto (na szczęście nie udało im się), nie obyło się bez małych uszkodzeń, otóz rozwiercili mi wkładke w drzwiach kierowcy. Teraz zatsanawiam się czy nie lepiej było by w jakiś sposób ograniczyć możliwość kolejnej próby kradzieży i zamiast montować kolejną wkładkę, zamontować klamkę bez wkładki np z tylnich drzwi. Czy to jest fizycznie możliwe??

Opublikowano

Miałem to samo , mi nawet odjechali ale auto odzyskałem . Nie kombinowałem z nowym wkładem a klamkę "zaślepiłem " . Z tego co pamiętam tylna nie pasuje ale od anglika jak najbardziej . Nawet uszkodzoną można ładnie "pospawać" u dobrego lakiernika i wygląda jak nowa a złodziej jak podejdzie do auta to zgłupieje :lol: :lol:

Widzę koledze z Wrocka dobierali się do auta , można wiedzieć gdzie ? ( priv )

Opublikowano
Zgłupiejesz jak któregoś pięknego dnia nie dostaniesz się do auta bo np padła ci antena diverycity i pilot nie działa, albo aku padł. Fakt można jeszcze przez bagażnik o ile się ma składaną kanapę. A złodziej jak upatrzy to i tak zapier** czy jest czy niema wkładki, chyba że złodziej partacz tak jak w twoim przypadku. Lepiej zainwestuj w alarml.
Opublikowano

W moim przypadku nie chodziło o "jakieś " dodatkowe zabezpieczenie poprzez brak zamka a po prostu nie chciało mi się kupować nowego coś koło 1000 zł .

Zresztą to już nie mój problem . Są łatwe sposoby na otwarcie auta bez zamka i z rozładowanym aku .