Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Wczoraj przez przypadek jak robiłem porządki w aucie zobaczyłem ze po wymianie tylnej kanapy brakuje środkowego pasa. Nie widzialem tego wcześniej. Chciałem przełożyć pas ze starej kanapy jednak ni jak nie mogę sie do niego dostać. Od znajomego mechanika podsłyszalem ze trzeba zdjąć poszycie fotela :shock:

Czy to prawda ? Czy jest jakaś inna opcja przełożenia pasa? Nie widzi mi sie procie fotela ;/ ktoś kto demontował te fotele musiał chyba ten pas uciąć... Tylko po co i dlaczego :duh:

Opublikowano

Nie ma innej mozliwości jak prucie żeby dostać się do miejsca gdzie zamontowany jest pas.

Kanapa pewnie pochodzi z auta powypadkowego stąd prawdopodobnie brak pasa, który został celowo przecięty.

Opublikowano
masz na myśli pas jako ten ścisk u mnie był schowany i wystarczyło wyciągnąć dolną kanapę i z powrotem wskoczyła na klik
Opublikowano
masz na myśli pas jako ten ścisk u mnie był schowany i wystarczyło wyciągnąć dolną kanapę i z powrotem wskoczyła na klik

nie ma na myśli tego czegoś co nazywasz "ściskiem" tylko na pewno chodzi mu o pas w lewej części oparcia, którego używa środkowy pasażer na tylnej kanapie