Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim aucie nie mogę odtwarzać płyt z dvd a jest zamontowany professional z dvd tv gdzie Tv chodzi bez problemu nawet podczas jazdy (mieszkam w Niemczech i na terenie Niemiec nie ma problemu aż do granicy)

zastanawia mnie czemu zwykła płyta jest niewidoczna dla odtwarzacza i co jest powodem?

proszę o podpowiedz i czy ktoś miał może ten sam problem i jak to rozwiązać?

z góry dziękuje :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Płyty nagrywane przez Ciebie czy jakieś oryginalne? Próbujesz odtworzyć muzykę w formacie .wav czy mp3 czy może filmy?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

witam

w plikach mp3 muzyka leci a nie mam innych dvd jak bajki dla dziecka i też o to głównie się rozchodzi by w drodze do pl mógł oglądać bajki :)

szczerze auto mam od 1,5 roku i gdyby nnue bajki jeszcze bym nie wiedział ze nie czyta tych płyt są niewidoczne :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widzę że masz rocznik 2008 ale który miesiąc. Odtwarzanie filmów w radiu Professional jest możliwe dopiero od 08/2008 w radiu CIC. Posiada on jeden czytnik i dysk twardy. Jeśli taki masz to spróbuj najpierw odtworzyć na postoju bo w trakcie jazdy jest to zablokowane ale można odblokować.

Jeśli masz dwa czytniki DVD i CD, odtwarzanie filmów jest niemożliwe.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

czyli filmów nie moge oglądać?

mój jest z marca i jest bez twardego dysku dwa odtwarzacze dvd i cd ( CCC jeśli dobrze wyczytałem)

więc DVD nie ma tu nic wspólnego z oglądaniem filmów, służy tylko i wyłącznie do obsługi Navi?

dobrze to rozumie??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, w radiu CCC napęd DVD jest tylko do odczytu map a napęd CD do odtwarzania muzyki.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!