Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy potrzebuje zmniejszyć szczeliny między maską a błotnikami w mojej e60 którą kupiłem z uszkodzyonym zderzakiem i belką (wjechała w słupek centralnie sierodkiem zderzaka i ślizki na zderzaku pokrzywiły błotniki i odbił się na masce już mam błotniki maske założyłem udstawiłem ale mam wielkie szczeliny między maską a błotnikiem i nie mam bladego pojęcia jak je zmniejszyć brakuje już zakresu na śubach (błotnika te od góry wkręcane) z obu stron jest tak samo czym bliżej szyby tym mniejszeczym bliżej lamp to są większe proszę o porady wszystko pasuje tylko nie mogę usunąć tych szczelin proszę o rady
Opublikowano
jak wyciągnąć przy ustawianiu musze wzmocnienie przednie wymontować? bo cały pas przedni i wzmocnienie zamontowałęm nowe
Opublikowano

no to żeś się pospieszył bo przed zamontowaniem nowych elementów powinienes najpierw pociągnąć wzmocnienie co spowodowało by zmniejszenie szczelin

musisz zdemontować wzmocnienie łańcuch , śruba rzymska i ściągasz nosniki błotników

najlepiej poproś kogoś kto ma pojęcie o blacharce zeby ci pomógł bo samemu będziesz miał ciężko