Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj próbował mi kumpel wgrać w module a raczej uruchomić światła dzienne (DLR) niestety nie udało się to.

Wgrał potem wszystko tak jak powinno być jednakże jest problem bo nie świecą mi welcome lights a dokładniej przednie ringi.

Zawsze po otwarciu mojej e90 2007r. świeciły się ringi przód i światła tył - teraz świeci tył a przód w ogóle nie reaguje.

Podczas jazdy ringi normalnie świecą, nie świecą tylko podczas otwierania samochodu.

Sprawdzał podpinając komputer i twierdzi że wszystko jest włączone.

W Idrive jest wszystko dobrze poustawiane.

Ktoś ma jakiś pomysł?

Opublikowano

Ciężko stwierdzić ale stawiam, że ten kolega jednak nie wgrał tego co było wcześniej tylko po prostu coś pomieszał w pliku.

Sprawdź jeszcze jak masz ustawiony przełącznik świateł bo pamiętam, że przy którymś ustawieniu ringi się chyba nie zapalały po otwarciu auta. Ustaw na auto i sprawdź wieczorem - jeśli dalej nie świecą to na pewno nie wina przełącznika.

Proponuję zgłosić się do kogoś kto na kodowaniu się zna :cool2:

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
Jesli to kwestia kodowania, to przed Swiętami moge ci to postawic na nogi za darmo, bo bede w okolicach Wodzislawia Slaskiego.
Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(