Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Panowie nie mam zdjęć ani ogłoszenia bo auto od znajomego można powiedzieć podpinałem pod kompa nie ma błędów za wyjątkiem świec żarowych ale błędy są zapisane 2 świecy 3 świecy 4 świecy 5 świecy 6 a gdzie 1 świeca hm? możliwe że 5 świec zwalonych a jedna dobra czy raczej sterownik ale czytałem że jak wszystkie wywali to sterownik co o tym myślicie? auto ma przelatane 280 tys km w środku jak nowe nic nie powycierane z tym ze badając miernikiem maska 200 błotnik lewy 230 lewe drzwi 260 lewe tylne drzwi 256 znajomy jeździ autem 2 lata i nic tam nie wywalało ale na moje oko to musiało być w Niemczech robione bo w Polsce chyba by tak nie pomalowali co myślicie o tych pomiarach chyba tragedii nie ma ? jeśli dobrze pójdzie to w czwartek ewentualnie w piątek pochwale się autem . Edytowane przez klepa

Odważni nie żyją wiecznie...ostrożni nie żyją wcale...

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!

Opublikowano
To gość który nie zna się na autach i jak coś się dzieje jedzie do serwisu

Odważni nie żyją wiecznie...ostrożni nie żyją wcale...

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!