Skocz do zawartości

[e60] Lampy LCI tył kodowanie problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podpowie ktoś coś na temat zakodowanie lamp led e60 ?? NCS ??

Moduł LM2 juz mam zamontowany

przód Lci juz zakodowany

przekodowalem auto podstawowym plikiem Profilmode w module CAS i LMA wpis w FA +MUEB dodany piny pociagniete do modulu ale dalej nie wiem co jeszcze przekodować aby te lampy poprawnie świeciły ???

FA w pliku CAS I LMB takie same wpisy.

czy jeszcze jakiś wpis musi byc pod lifty ledowe ???

Opublikowano
  • Autor
w kostkach nie, mam zestaw doposazeniowy z bmw gotowe przejsciówki i pociagniety dodatkowo z kazdej lampy kabel do modułu lm2
Opublikowano
  • Autor
tak sie sklada ze akurat mam jedną wtyczke z kablami odcietą która była w ori instalacji i faktycznie dwa kolory kabli są w innym miejscu w tych adaptetach niz w oryginalnej instalacji, zamieniłem je dwa i teraz zamiast przeciwmgielnej swieci wsteczny. byc moze jeszcze kodowanie robię żle, podjade do gościa i zobacze.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
temat rozwiazany faktycznie piny w ori wiazce trzeba było pozmieniać teraz śmiga jak pełny lift.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam wszystkich mam problem przy wymianie tylnych lamp na lci gdzie podłączyć dwa przewody z tylnych adapterów wyczytałam ze do gniazda modułu świateł pin 62 i pin 5 ale tam już są te kable podpięte posiadam bmw e60 z 04.2005 i nie wiem o co chodzi z tymi kablami
Opublikowano
Witam po sprawdzeniu przewodów z wtyczki modułu świateł pin 62 czerwono biały i pin 5 czarno biały okazuje się że są to przewody od przednich lamp świateł pozycyjnych o co chodzi z tymi przewodami gdzie w takim razie podłączyć te przewody G3 i H3 z adapterów tył czy ktoś przerabiał coś takiego
Opublikowano
G3 do 62, H3 do 5