Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, posiadam e90 2.5l silnik N52, mam taki oto problem, na rozgrzanym silniku jak auto schodzi z wysokich obrotów to słychac jakby takie trykanie tryk tryk tryk, na wolnych obrotach jak auto chodzi nic nie słychac, na kompie zadnych błędów nie pokazuje, zaden chceck sie nie świeci,? poluzowaly sie i tra?? moze ktoś coś wie co to moze byc tak pierwszą myśl? moze ktoś tak miał tez taki problem, z góry dzięki
Opublikowano

tryk tryk w N52 ...

to ciagle to samo i za tydzien ktos znowu zada pytanie bo oprocz sposorow to raczej takich ogolnych tematow sie nie przypina

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

jak policzysz ile ludzi pyta ciagle o to samo, o jaki olej... czy wymieniac olej w skrzyni i dyfrach czy moze BMW jednak wtnalazlo perpetum mobile, czy N52 jest dobrym silnikiem, czy dwu litra disel w wersji AGD ma jeszcze blad czy nie... czy nowa trojka i czworka jest naprawde tak awaryjne elektronicznie jak sie slyszy, a czy mozna po raz dziesiaty regenerowac glowice, a czy wyciac w koncu te klapy czy nie a moze jednak da sie tanio jezdzic BMW, a czy tarcze za 60 zl podejda pod orginaly ?

MAsz dwa oleje na krzyz, 20 rad eksploatacyjnych, jakies 10 tematow o glownych problemach dobrze skondensowanych ale lepiej jak 2000 gosc pyta dlaczego mu tyka pod silnikiem 2.5 litra... a mozna zamknac N52 w jednym temacie. Nawet nie wspomne jaki to straszny szajs jak chodzi o wytrzymalosc N52 bo mi tu ktos zaraz wyskoczy ze wujek stryjka ma E90 z 2005 340 tys km i mu nic sie nie dzieje i ze niedlugo sprzedaje i niech przestane mowic ze ten silnik jak o niego nie dbasz jak o zlote jajko to jedna wielka skarbonka bo one leje castrola co 30 tys km od nowosci a samachod jeszcze prawie jezdzi...

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie