Skocz do zawartości

[e46] przelozenie foteli z anglika-coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie przełożenia foteli skórzanych w wersji coupe nie sport size z np angilka bez elektryki i grzania do takich eleektrycznych i podgrzewancch? czy da się to zrobić? głownie chodzi o same obicia.

Piszę ponieważ cięzko znaleść takie od wersji normalnej a w dobrym stanie to już w ogóle.Gdzieś kiedyś widziałem taki poradnik ale nie wiem czy taka zabawa warta jest zachodu.

Opublikowano
Nie będzie żadnego problu trochę zabawy cie czeka ale warto sam tak robiłem zajeło mi to kilka dni z tym że ja to robiłem na spokojnie bez żadnych przyspieszeń rób to powoli by nic nie uszkodzić
Opublikowano
bez problemu idzie przelozyc elektronika? lub nic nie trzeba rozpruwac? jakbys napisal jakie miales problemy ale czy wzorowales sie z jakiegos poradnika bylo by fajnie:)
Opublikowano
Wiesz co wzorowałem się starymi fotelami robiłem to jeden do jednego a problemy to były przy zmianie poszyć jak musiałem zszywkami mocować do gąbek wiem też że idzie to zrobić bez ściągania poszyć tylko przełożyć siedziska ale o tym sie dowiedziałem już jak zrobiłem u siebie wszystko