Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich!

Jestem bardzo poważnie zainteresowany tym autem. Dzwoniłem nawet w tej sprawie do sprzedającego. Auto jak w opisie czyli wszystko działa i jest ok. Robione zawieszenie,wymieniane łożyska w tylnych kołach. W przebieg oczywiście nie wierzę.

Jak dostanę vin to wkleję.

Co o nim sądzicie? Cena adekwatna w stosunku do auta czy może za duża albo co gorsza za mała? ;) A może ktoś oglądał?

Pzdr2

viewtopic.php?f=44&t=72889

Edytowane przez r-alsa
Opublikowano
Wydaje mi się, że kierownica nie ma poduszki, ale może to po prostu światło. Skóra na kierownicy wyjechana, jak dziwka po weekendzie. Sprawdź zawieszenie, jak na takiej feldze jeździło. Skóry dołożone mi się wydają (najzwyklejszy podłokietnik wsadzony, pewno od nowości), listwy ozdobne przy drzwiach pozbyły się gum wokół. Pytanie, czy ten właściciel w Niemczech tyle inwestował w mechanikę, co w nakładki na pedały, gałkę zmiany biegów, antenę rekin a la E60, radio i dywaniki :mrgreen: Lista wyposażenia to chyba lista życzeń sprzedającego, co by chciał, żeby było, bo nie widzę tam, ani "el regulacja kierownica z pamięcią", ani "Schadow line", ani foteli M-pakietowych, ani oryginalnego radia BMW Business. Dobry ściemniacz.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Wydaje mi się, że kierownica nie ma poduszki, ale może to po prostu światło. Skóra na kierownicy wyjechana, jak dziwka po weekendzie. Sprawdź zawieszenie, jak na takiej feldze jeździło. Skóry dołożone mi się wydają (najzwyklejszy podłokietnik wsadzony, pewno od nowości), listwy ozdobne przy drzwiach pozbyły się gum wokół. Pytanie, czy ten właściciel w Niemczech tyle inwestował w mechanikę, co w nakładki na pedały, gałkę zmiany biegów, antenę rekin a la E60, radio i dywaniki :mrgreen: Lista wyposażenia to chyba lista życzeń sprzedającego, co by chciał, żeby było, bo nie widzę tam, ani "el regulacja kierownica z pamięcią", ani "Schadow line", ani foteli M-pakietowych, ani oryginalnego radia BMW Business. Dobry ściemniacz.

Tak mi się właśnie wydawało,że to jest zbyt piękne. Zadzwonię jeszcze raz i spytam o te rzczy,na które zwróciłeś uwagę. Zadzwonię jak dostanę vin na razie nic się nie odzywa,cisza.

Dzięki za pomoc.

Czy mogę w tym poście dać ewentualnie; nne ogłoszenia czy muszę nowy zakładać?

Opublikowano
Jeden temat = jeden samochód.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.