Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam zamiar sprawić sobie BMW e60. Jednak był by to mój pierwszy samochód z tej serii, wiec co za tym idzie nie mam wiekszej wiedzy na ten temat.

Ostatnio przeglądałem trochę aukcji i wpadło mi w oko niżej wymienione bmw. Proszę o jakieś wskazówki, czym sie kierowac, na co zwracać uwagę, i czy na pierwszy rzut oka był by wporządku. Z góry dzięki za pomoc !

Pozdrawiam !

viewtopic.php?f=73&t=153312

Opublikowano

Witaj kolego. Jeżeli chodzi o ocene to przenieś temat do innego działu: viewforum.php?f=44

Tam na pewno uzyskasz więcej informacji tylko musisz odpowiednio zatytułował wg regulaminu. Np. e60 miejscowość oraz nr Vin auta:)

Od siebie tylko powiem, że samochód ma obszytą kierownicę co może oznaczać korektę przebiegu i ogólnie ta kierownica jakaś podrapana. Poza tym autko jezeli się nie mylę nie ma 10 poduszek a 8.. tyle można powiedzieć bez vinu. Kolejna sprawa to samochód jest do opłat, nie wiem czy to doczytaleś. Osobiście szukałbym od osoby prywatnej takiego autka z pewną historią. Poszukaj na forum może ktoś coś wystawił ciekawego w dziale "samochody". Mam nadzieję, że chociaż troszkę pomogłem:)

Ps. jak już znajdziesz ładny egzemplarz e60 to będziesz zadowolony :cool2: Powodzenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.