Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam następujące lampy i mam wobec tego pytanie.

http://i.imgur.com/P4tpdxy.jpg

otóż jakie mam kupić do nich ringi, pytałem osoby na aukcjach na allegro.pl niestety gdy wypytałem praktycznie każdego sprzedawcy to nasuwa mi się wniosek że sami nie wiedzą co sprzedają bo najczęściej pisali że nie wiedzą lub nie będą pasować ich ringi, więc jaka średnica, całe czy niepełne, ew. jeśli macie to poproszę linki do sklepów gdzie kupie na 100% dobrze dopasowane ringi.

Opublikowano

HMM FAJNE AUTO:)

JAK JUZ ZAKLADAC TO LEDY SMD DLUZSZA ZYWOTNOSC

CCFL MOJ KOLEGA WYMIANIA CO ROKU JAK NIE RING TO JAKAS TAM PRZETWORNICZKA.

MASZ W AUCIE ZAPEWNE LAMPY KLEJONE NIE ROZKALDANE JAK TO BYLO W PRZED FL

WIEC TROCHE LIPNIE BY BYŁO JE WYCIAGAC CO ROKU ROZKELJAC I JAKIES POPRAWKI ROBIC.

OGOLNIE POLECAM SMD MA JE MOJ 2GI ZNAJOMY I NIE MA PROBLEMOW. RING SIE ŁADNIE WYGINA I MOZNA GO DOPASOWAC NO I MOCNIEJ ŚWIECA. POZDRAWIAM

Opublikowano
no lampy mam klejone jednakże twoja wypowiedz nie bardzo mi pomogła w wyborze ringów, jestem zdecydowany na CFFL wg. moich obserwacji najlepiej wyglądają i świecą. Dlatego czekam na innych użytkowników którzy podają rozmiary, ew. sklepy lub linki do aukcji w których znajdę dopasowane ringi do moich lamp.
  • 3 tygodnie później...