Skocz do zawartości

bmw e46 318i wynik z hamowni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałbym aby ktoś ocenił ten pomiar, chodzi mi o dołek na wykresie. Auto jest z 2003 roku i seryjne 143ps 2.0 . Co może być skutkiem tego dołku? W aucie zostało 120ps. Chciałbym też dodać że po otwarciu korka od wlewu oleju dmucha ale falujacych obrotów nie ma ani dziwnych głośnych dźwięków. http://chomikuj.pl/bubu_155/Galeria
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Post z przed 10 dni i chyba facet już zapomniał że tu był , inna sprawa że to chyba nie jego auto tylko opisywał jakiś zasłyszany przypadek bo pisał

Chciałbym też dodać że po otwarciu korka od wlewu oleju dmucha ale falujacych obrotów nie ma ani dziwnych głośnych dźwięków.
Zapomniałem dodać że po odkręceniu korka oleju silnik się dławi

Inna sprawa to dobrze by było go podłączyć do kompa w czasie pracy silnika tz life data

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Zapomniałem o tym temacie całkowicie. Czy ktoś się wypowie czy tylko będę czytał przyglupawe docinki?