Skocz do zawartości

[E87] - S6NFA Interfejs muzyczny- jak to uruchomić??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy,

jako że w czerwcu ukradli mi 118i spod domu ja nie poddałem się i mam kolejną ale nowszą też e87 ale 2010 rok tyle że 120d. Od kilku dni cieszę się samochodem i wyposażeniem ale jakoś nie potrafię skorzystać z kilku rzeczy które wiem że są na pokładzie ale nie wiem jak się z nimi połączyć.

Zatem zacznę od kodu wyposażenia 6NFA - wiem tyle że jest to interfejs muzyczny do smartfonów i tyle. Ja mam Iphona 5 i połączyłem się z autem przez Bluetooth ale tylko w trybie telefonu. Nie mam zielonego pojęcia jak skorzystać z tego interfejsu. Czy ktoś może mnie oświecić co z tym zrobić i czy ewentualnie coś jeszcze trzeba dokupić żeby to działało?

Druga sprawa to S616A BMW Online - czy w Polsce wogóle to działa?

Trzecia sprawa S6AAA BMW TeleServices, P7HEA Connectivity Paket - co to wogóle jest ??

Niestety nie miałem dotychczas do czynienia z takimi nowinkami, ale skoro są to może warto je jakoś uruchomić. Pomóżcie proszę.