Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nosze się z zakupem e30 cabrio lub coupe. Ale jestem zielony w temacie. Auto ma być na weekendy dla rodziny 2+2. Kwota to 20 tyś.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rodzina 2+2 to Ty żona i dzieci po 5 lat czy 15 lat??? Cabrio w e30 to raczej tylko dla 2+0. Coupe....kurcze gimnastyku się tam do tyłu. Chciałbyś????W cabrio z tyły to miejsa jest jak za karę, w coupe da się siedzieć ale głównie niskie osoby, wiec dla dziecki będzie ok.

Na temat samego e30 jest sporo na forum, w cześci najcześciej zadawane pytania wiec warto poczytać.

Odnośnie tego egzemplarza to trzeba zobaczyć czy buda zdrowa i niebita, po to podstawa w cabrio. :D

PZDR>

Opublikowano
No moze z ta rodzina przesadziłem. Dzieciaki malutkie. Auto byłoby jako 3 w domu. Raczej jako zabawka. Ale troche mnie z miejscem przestraszyłeś. Jestem raczej duzym gosciem 190 cm 115kg. W f30 siedze na maxa do tyłu.