Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Jest to mój pierwszy post na forum więc z góry przepraszam za ewentualne "wtopy". Zarejestrowałem się u Was ponieważ od dobrych paru lat jestem aktywynym forumowiczem, ale dot "włoszczyzny" i wiem jak dużo można informacji uzyskać na forach.

Temat wygląda następująco.

Znajomy napalił się na ten samochód, poprosił mnie o pomoc w oględzinach ponieważ zupełnie na samochodach się nie zna.

Może ktoś z was zna to auto i coś może na jego temat powiedzieć...jeśli nie to proszę o jakieś ABC na co zwrócić uwagę przy e70.

Oczywiście biorę ze sobą miernik lakieru, posprawdzam wszystkie łaczenia blach, szyby, zrobie jazdę próbną...ale zapewne są też pewne patenty na sprawdzenie tzw. "bolączek" tych X'ów.

Oczywiście jeśli nic nie wzbudzi moich podejrzeń, z uwagi na jego cenę na pewno podjedziemy też do ASO na przegląd...ale po co tracić czas i pieniądze jeśli można wykluczyć na wstępie pewne dolegliwości....

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc!

Kajetan

viewtopic.php?f=44&t=72889

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.