Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc! Od wczoraj mam problem z radiem,stacje caly czas przeskakuja,lapia mi jakies Ukrainske Fale....Jak ustawic to radio,zeby normalnie wyswietlala sie Eska itd?Prosze o pomoc.Probowalem cos przestawiac w ustawieniach RDS itd,ale wszystko juz teraz poprzestawialem.Prosze o pomoc i o wyjasnienie jak Wy macie ustawione swoje radio.Pozdrawiam
Opublikowano
Wyszukujesz stację.W momecie kiedy pojawia się na RDS nazwa stacji wciskasz dluzej np. 1 i tak dalej ....nie bardzo rozumiem w czym tu problem
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Wiele nie pomogę, natomiast wiem, że nie musi być szumu przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby. "Też miałem taki problem, u mnie pomogła wymiana silnika" można by powiedzieć i w gruncie rzeczy tak było. Wątpię, żeby naprawili mi to specjalnie, więc podejrzewam że to wina np gdzieś jakiegoś połączenia przewodów pod maską, czy przewodów do karoserii, może alternatora pod obciążeniem - ciężko powiedzieć.