Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, moja e46 jest w kolorze orientblau metallic, firma ktora sie zajmuje oklejaniem dała mi wzornik do przejrzenia, na pewno bede chciał jasny kolor, albo biały perłowy albo biały carbon. Jak myslicie to dobry pomysł czy raczej wiocha?:P ogolnie auto ma przyciemnione szyby tył 80, tylne boki 70, przod 50, wersja z szyberkiem. Byście odradzili takie oklejanie dachu a moze doradzicie coś innego?
Opublikowano

Moim zdaniem możesz nie uzyskać zadowalających efektów. Cieżko znaleźć auto z taką kombinacją kolorów żeby się temu dokładnie przyjrzeć. Aczkolwiek to kwestia gustu. Sam wiesz co najbardziej będzie się tobie podobało, ja dorzuciłbym jakieś czarne matowe wstawki na lusterka, grill itp zamiast robić jasny dach.

Z ciekawości ile kosztuje taka przyjemność oklejania dachu i jakiej firmy folią mieliby Ci to zrobić?

Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!