Skocz do zawartości

e46 325i obrotomierz nie działa , temperatur idzie na max

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jak w temacie nie działa obrotomierz , temperatura wody idzie na maksa zapala się kontrolka trakcji i zaciągniętego ręcznego , kierunkowskazy działają ale nie pojawiają się na liczniku . Co to może być ? proszę o pomoc. dodam że wszystko było sprawne , a to stało się nagle przy odpaleniu z rana jak jechałem do pracy.
Opublikowano
Jak temperatura pojdzie na max to auto odpala?

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano
  • Autor
tak odpala wszystko dziala .
Opublikowano
Na początek posprawdzać bezpieczniki , a dalej to ciągłość masy a następny etap to już gorszy bo może być gdzieś uwalony przewód, połączenie w kostkach-wtyczkach, itd

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
  • Autor
dziś sprawdziłem bezpieczniki są ok. ale przy ponownym włożeniu bezpiecznika nr.43 zegary zaczęły się telepać drżeć i to wszystkie po 2 sekundach przestały. robiłem test zegarów wszystko działa. Gdzie szukać przyczyny ?
Opublikowano
  • Autor

PrjckxmsSDT?pid=6063062288975976802&oid=117215329764352126386

Tak wyglądają zegary nie pokazuje długich świateł, kierunkowskazów brak dzwięków

Opublikowano
  • Autor
dziś zaczeło wszystko działać // masakra DSC tylko się świeci co to może być że tak się robi komp szwankuje czy co
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
NAPRAWIONE OKAZAŁO SIE ZE KABLE OD SILNIKA ZOSTAŁY POGRYZIONE PRZEZ JAKIEGOS ZWIERZA.
  • 4 lata później...
Opublikowano
Sory za ogrzewanie kotleta, mam doslownie to samo, auto stalo od niedzieli do dziś, wsiadam i tak samo tyle że mam 330d e46. Co może być? Co za przewody ci szczur przegryzl?