Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Odebrałem moje e60 z remontu skrzyni Aut. i chciałem przeprowadzić reset adaptacji skrzyni, lecz gdy wchodzę w service functions/drive... no właśnie wtedy pola są puste, a powinny być wpisy jeszcze chyba z dde i transmission... mam dis v57 od trandolfa wszystko poza tym działa ok, jedynie jak wejdę w coding/programming i poprzełączam między menu to się dis wiesza... ale do kodowania mi disa nie trzeba, czy coś robię źle ? czy coś z disem jest nie teges

Opublikowano
no w zasadzie tak, ale mimo to wyświetla taką opcję, ale to jest nieważne, bardziej mnie interesuje dlaczego nie moge wejść w "service functions" skrzyni?
Opublikowano
Tylko, że w disie podobno jest jakas procedura uczenia skrzyni... że trzeba się rozpędzić do 80 itd.... nie wiem czy to prawda, poza tym wolalbym zeby taka opcja byla dostepna jak jest.
Opublikowano
skrzynie resetujesz, np w inpie a potem to ona sama się uczy twojego stylu jazdy, czyli jazda sportowa, ekonomiczna. przejedziesz ok 50 km po mieście i 50 po trasie i skrzynia się nauczy.