Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe Dzięki. Zamierzam, ale z czasem ciężko póki co, autko naprawdę świetnie się prezentuję i jeździ i faktycznie wszystko działa. Nie katuję go mocno, ale czasami przycisnę :P od razu banan na twarzy jest :mrgreen: Dobrze, że nie oszczędzałem i nie wydawałem mniej na te inne okazje... :mad2: Poniżej fota z 1 tankowaniahttp://oi58.tinypic.com/103vlv9.jpg

Przy okazji mam 2 krótkie pytania do posiadaczy e90-tek:

1. W e46 auto po przejechaniu pewnej prędkości centralnie blokowało drzwi, w moim e90 tak nie ma :roll: , można natomiast zrobić to przyciskiem na kokpicie. Jest to z deczka męczące. Jak to zmienić?

2. Od 1 właściciela zdrapała mi się naklejka z logo z kluczyka BMW i zostało samo sreberko. Zamówiłem taką z tej aukcjihttp://allegro.pl/naklejka-bmw-11mm-na-kluczyk-emblemat-logo-smycz-i4630543372.html natomiast odkleiłem dzisiaj, bo była za gruba i przy wyjmowaniu kluczyka blokowała czasami drzwi :mad2: Można kupić gdzieś normalnie taką cieńszą?. To drobiazg natomiast fajnie, by było mieć :D

ENJOY THE RIDE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ad1 Jak masz idrive to tam zmienisz funkcję zamykania, ustawisz tam ryglowanie po ruszeniu. Jeśli nie masz idrive zrobisz to manetką po lewej stronie kierownicy, poszukaj , nie musisz nic kodować, dasz radę.

ad2 W ASO kosztuje 18zł to jego numer 66 12 2 155 754

Miałem jechać oglądać to auto jednemu forumowiczowi ale sprzedający pisał brednie że auto ma xenon dynamic i sensor deszczu których w rzeczywistości brak i sobie odpuściliśmy , ale cieszę się razem z Tobą że Ty się cieszysz :wink: