Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witajcie, borykam sie z problemem braku mocy w moim bmw, 3.0d 218 kucy 2004r automat, problem jest tego typy ze czasem mi ciezko ruszyc z miejsca tzn np ze swiatel, gaz do dechy a on nic, toczy sie do 3 tys , pozniej turbo ruszy to latwiej , i nie wiem co jest, kolejnym objawem jest to ze jak jade powiedzmy 100km/h i depne to chwyci turbo i idzie i kolo 4 tys juz nie ma mocy i czuc to wyraznie :( nie wiem sam co robic , w skrzyni chyba zmienie olej i program bo biegi tez przelacza tak jakos dziwnie , tryski delikatnie juz leja auto ma 300 tys, ale to nie zrobi az takiej roznicy , podpinalem kompa to bledow nie bylo , stawiam na przeplywomierz lub zacieta kierownica w turbo, lub zle wyregulowane, bo niby w niemczech bylo zmieniane, juz brak mi sil moze ktos z was mial taki problem ???? pomocy !!! :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wpisz sobie w gogle odzyskiwanie mocy w silnikach M57 i powodzenia