Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem nowy na forum posiadam BMW X3 e83 z silnikiem 3.0 D 218KM z 2007 roku z dużą nawigacją. Sparowałem smartfona z radiem po blutu jako zestaw głośno mówiący, ale czy jest możliwe uruchomienie opcji słuchnia muzyki zmieniając coś w ustawieniach radia bez konieczności stosowania dodatkowego adapteru blutu podłączonego pod wejście aux.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba powinno dzialac po przez podlaczenie kabelka z wyjscia aux do wejscia sluchawek komorki i puszczeniu muzyki z odtwazacza komorki. Nie bawilem sie z tym ale wlasnie w ten sposob powinno to dzialac, przez niebieskiego zeba nie da sie przesylac muzyki do radia.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Tak nie da się :) ale w tym modelu ;) bo np e90 czy e60 to już żaden problem ;]
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam podobny problem. Po podłączeniu smartfona aux in kablem przez wejście słuchawkowe nie działa. Nie wiem, może zły kabel. Czy ktoś rozwiązał taki problem?
Opublikowano
U mnie podłączenia smartfona kabelkiem JACK-JACK (mały stereo) do wejścia AUX w tylnej części tunelu środkowego i wybraniu w MODE opcji AUX dało pozytywny rezultat - muzyka leci :D . Trzeba tylko pamiętać, żeby w telefonie dać głośność na maxa, bo trochę słabo słychać (nie ma takiego efektu jak z CD :cry: )
Dolo