Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was takie troche głupie pytanie aczkolwiek czy możecie mi powiedzieć jak podnieść do góry fotel kierowcy w bmw x5/x6 ? :shock: Bo za ch** nie mogę tego zrobić czy poprostu bmw nie ma tej jakże banalnej funkcji ?

Opublikowano
Jesli to nie dowcip,i naprawde niewiesz podnies do gory ten przycisk ktorym wozisz sie w przod i w tyl,albo (niejestem pewien ) ten od oparcia jesli do jutra sie nieuporasz to zapamietam ja bede w aucie :D
Opublikowano
tym na dole jedynie mogę przechylić fotel do tyłu :| a tym od oparcia mogę jedynie przesunąć oparcie albo do przodu albo do tyłu oraz regulować wysokość zagłówka :|
Opublikowano
tym na dole jedynie mogę przechylić fotel do tyłu :| a tym od oparcia mogę jedynie przesunąć oparcie albo do przodu albo do tyłu oraz regulować wysokość zagłówka :|

Niebylem w garazu ale tym pierwszym w gore probuj,ale podnos caloscia nie tak jak regulujeszte kolyske jesli nie to byc moze cos szwankuje ,sprawdz fotel pasazera malo prawdopodobne zeby dwa na raz strajkowaly poruszaj ja jojstikiem :D

Opublikowano
I jak sprawdziłeś ?

Aaaaa,juz zapomnialem myslalem ze poradziles sobie.U mnie ten pierwszy sowak ktorym przesowasz przod tyl unosisz do gory lub w dol,ale podnosisz nim chwytajac w jego tylnej czesci nie tylko przodem,bo wtedy unoszac tylko przod robisz tzw.kolyske hcodzi o to zeby pzesunac w gore caly przycisk wiem ze takie maslane tlumaczenie ale niewiem jak to z obrazowac,a co z drugim fotelem? :mrgreen: