Skocz do zawartości

Bmw e46 318ti przewody zapłonowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo proszę o pomoc, chyba już szukałem wszędzie i jestem w szoku że nigdzie nie ma tych informacji.

Zakupiłem niedawno przewody zapłonowe NGK do bmw e46 Compact, rocznik 2003, silnik n42b20, chciałbym je zamontować ale nigdzie nie ma filmików lub zdjęć jak dokonać tej operacji. Jeśli ktoś z Was ma dostęp do jakiegoś poradnika to bardzo proszę o jakiś link.

Opublikowano
Daj fotki tych przewodów , bo chyba u Ciebie ich niema. ale możne mnie ktoś poprawi.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
  • Autor
http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/44/93/19/61/4493196128
Opublikowano
  • Autor

Chyba rzeczywiscie w tym modelu nie ma tego typu przewodow..

Wiec na tej aukcjipodaja bledne informacje, przez co zakupilem zle przewody: http://allegro.pl/show_item.php?item=4493196128

Hmm a moze to jednak moj blad. Czy wersja sedan e46 z identycznym silnikiem- n42b20 ma inaczej wykonane przewody zaplonowe?

Opublikowano
W tym silniku nie ma przewodów zapłonowych. Sa cewki. Zwróć to co kupiłeś bo do niczego Ci sie nie przyda.
Opublikowano
W tym silniku nie ma przewodów zapłonowych. Sa cewki. Zwróć to co kupiłeś bo do niczego Ci sie nie przyda.

Cewki? Raczej fajki zastępują przepływ między cewką a świecą. Cewkę ma w swoim modelu jak i w innym by występowała.

W sumie sam jesteś sobie winien bo nawet na aukcji nie ma Twojego modelu/rocznika podanego niżej.

Chyba w ciągu 10dni możesz odesłać przesyłkę i żądać zwrotu gotówki.

Na przyszłość musisz czytać dokładnie opis aukcji.

A fajki kupisz za ok 20zł sztuka.