Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich przepatrzyłem forum w poszukiwaniu rozwiązania problemu ale niestety ludzie mają podobny problem ale nie taki jak ja. Mój jest taki ze na zimnym silniku wszystko jest ok ale trochę się pojeździ po mieście i jak samochód dobrze się nagrzeje to falują obroty zarówno na benzynie jak i na gazie aż odpala się kontrolka oleju potem podbija ko około 1000 i tak ze 3 razy i się uspokaja a parę razy zdarzyło mi się że jak dojechałem do świateł i wcisnąłem sprzęgło to samochód zgasł czym to może być spowodowane ?? Dodam ze autko pali na dotyk spalanie jest w normie nie szarpie i ciągnie równo
Opublikowano
Dziękuje bardzo za pomoc podczas wykonywania wszystkich tych czynności okazało się że pod kolektorem ssącym był mały gumowy wężyk który sparciał i pękł a był odpowiedzialny za podciśnienie po wymianie wężyka wszystko wróciło do normy szkoda tylko ze żaden mechanik który oglądał silnik i przy nim majstrował tego nie zauważył pozdrawiam wszystkich :)