Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podłączyłem kierojde według instrukcji z youtube

i sterowanie radiem działa. Tylko że tempomat nie chce. Ale mam inne kostki pod maską niż koleś. On podłanczał pod pin nr 27. Ja znalazłem troche podobna kostkę w tej puszcze od kompa i podpiąłem pod 27 i nie działa. Kto wie gdzie to podpiąc?

Opublikowano
Witam. Podłączyłem kierojde według instrukcji z youtube i sterowanie radiem działa. Tylko że tempomat nie chce. Ale mam inne kostki pod maską niż koleś. On podłanczał pod pin nr 27. Ja znalazłem troche podobna kostkę w tej puszcze od kompa i podpiąłem pod 27 i nie działa. Kto wie gdzie to podpiąc?

Po 1 jaki silnik, model rok itd? Ten z podpisu?

Po 2 co to znaczy "trochę podobną wtyczkę"? Znalazłeś wtyczkę z bolcami/blokadami z 40 czy 58 pinami?

Po 3 sprawdź mocowania pinów, szczególnie we wtyczce 10 pinowej pod kierownicą.

Opublikowano
1. Tak, 2.0D 1999r Tylko że poprzedni właściciel zrobił swap na poliftowe 150km.

Taka jak na drugim zdjęciu. I chyba znalazłem odpowiedź. Pin nr. 37

viewtopic.php?f=15&t=69277&start=135

Dlatego właśnie pytałem o ten silnik, bo M47 przed 9/01 miałby 40 pinów, a takiej nie znalazłeś. Natomiast w M47TU po 9/01 masz 58 pinów i wkładasz w pin 37. Daj znać czy poszło.