Skocz do zawartości

Miernik grubości lakieru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałbym nabyć miernik grubości lakieru za 200-400zł. Jaki polecacie w tej cenie? Wiem,że dużo postów było o miernikach lecz technika idzie na przód a ostatni post jaki znalazłem był z 2013 r więc może jest jakis nowszy miernik godny polecenia. Z góry dziękuje za pomoc :D
Opublikowano
  • Autor
UP!
Opublikowano
tez chcialbym kupic miernik lakieru tylko ogladalem na allegro za okolo 150 , tylko czy zdaje egzamin , mialem w reku kiedys pare rodzaji i niby spelnialy swoja role ceny od 200 do 300 , chetnie zaznam opini kogos z forum moze ktos cos ma poleci , przylaczam sie do temata
Opublikowano
  • Autor
Co myślicie o Prodig Tech gl-8s?
Opublikowano
wyglada ciekiawie i ma ciekawe funkcje np asystent 2x LAK :D dobre cena przystepna , robilem na podobnym w komisie tez na bacie i naprawde sprawdzal sie sam sie zastanowie nad nim na forum chyba malo kto uzywa czesto czujnik ;p
Opublikowano
I coraz mniej handlarzy obawia się kupca z tym urządzeniem.
Opublikowano
  • Autor
Dlaczego? Adalbert co polecasz do max 500zł?
Opublikowano
Dlatego, że nim większy sprowadzony gniot, tym handlarze już nie klepią i nie szpachlują a wymieniają całe elementy. Po co ci własciwie ten miernik, czyżbyś miał zmieniać samochody kilka razy w roku? Nie mogę ci nic polecić, bo nigdy miernika nie używałem, po prostu był mi niepotrzebny. Zwracaj raczej uwagę na ślady napraw, elementów które znajdują się pod karoserią.
Opublikowano
  • Autor
Jadę do Niemiec szukać auta i dlatego miernik jest mi potrzebny aby sprawdzić stan blacharki. Po co mam wywalać pieniądze w warsztacie na sprawdzenie auta, które okaże się bite jak mogę to sprawdzić miernikiem, który nie jest za drogi w porównaniu do auta. W Niemczech nie płaci się za sprawdzenie auta 200-400zł w warsztacie tylko duzo drożej.