Skocz do zawartości

[e46 320i 98' M52]Wyrwane mocowanie sanek - gdzie z naprawą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio byłem u mechanika bo auto nie dość że z przodu nie zachowywało się jak na BMW przystało to podczas zmiany biegów miałem stuki z tył. Przód wymieniony jest o niebo lepiej, natomiast z tyłem mam problem w postaci takiej że serwisie powiedzieli iż jest wyrwane mocowanie sanek i wygnite i wpadły, podejrzewam że jest to po prostu typowy przypadek E46 przed liftem o którym się wiele pisze. Mam tylko jeden problem u siebie w mieścinie (Mielec) szukałem kogoś kto to zrobi - większość zmyślała że może i zrobi itd. a jeździć do każdego żeby to demontował oglądał zastanawiał się czy zrobi i tym bardziej nie robił tego żaden z nich nigdy to bezsens. Dlatego kieruje do Was pytanie czy ktoś orientuje się, wie do jakiego blacharza można z tym pojechać z lokalizacji Mielec, Dębica, Rzeszów, Tarnów, Tarnobrzeg abym przyjechał i gość faktycznie będzie wiedział o co chodzi i zrobi to solidnie i fachowo bez żadnego ale??

Dzięki z góry za pomoc

--

Pozdrawiam

Kamil