Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

mechanik (dobry mechanik0 zmienił mi olej i filtry w mojej czarnuli 3.0D 2005r. ale nie mógł komputerem skasować inspekcji. a komputer ma jakis tam całkiem przyzwoity za 40tyś. kazał mi poszukać w Necie że można manualnie. poszukałem i faktycznie znalazłem opis jak to zrobić ba podjąłem nawet próbę. wszedłem w to menu na desce rozdzielczej, wybrałem opcję motor oil ale nie mogę skasować, wyświetla mi sie na prawym zegarze komunikat reset it not possible. Co mam zrobić, podpowie ktoś? Z góry dzięki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
No i udało się, nie wiem co się zmieniło ale wczoraj wieczorem grzebałem jeszcze raz w menu serwisowym i udało się skasować inspekcję olejową, niestety rozpędzony zresetowałem też inspekcję od przednich klocków hamulcowych i teraz świeci mi się kontrolka od hamulców i komputer krzyczy żeby wymienić klocki :(