Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po swapie z 2.2 na 3.0 zostawiłem stary ews i dme i wszystko grało ale wydawało mi się że nie było 100% mocy. Dzisiaj włożyłem ews i dme od 3.0 i jest duża różnica. Niestety mam problem by zostawić ten komplet gdyż do od 3.0 mam tylko jeden kluczyk i to serwisowy więc nie mogę przerzucić środków do swoich kluczyków. Pozostają mi chyba 2 rozwiązania:

1. zmiana softu z 2.2 na 3.0 ale kto mi to wgra i za ile?

2. dokodowanie 2 starych kluczyków do ewsa 3.0 ale czy to jest wykonalne i kto to zrobi?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Niestety, komputer z wgranym softem od 330 długo nie posłużył- objaw podczas jazdy np 20km/h po wciśnięciu pedału sprzęgła obroty spadały do 1200 i dopiero jak auto zatrzymało się obrotu spadały do 800. Wróciłem do Krzyśka i skopiował mi oryginalny soft z kompa 330 na komp 320, niestety objaw ten sam. Wiec postanowiliśmy zostawić komp z 330 a Krzysiek sparował mi EWS-a z 330 z moimi kluczykami (duży szacun) i wszystko śmiga.

Ciekawe co mogło być przyczyną ze tak się zachował komp?

Może ktoś wie co mogło być nie tak?