Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prosze o pomoc

BMW e46 318 I 2000r coupe

Jeżeli już był taki problem to przepraszam i prosze o przekierowanie ! :)

Na filmie przedstawiony jest problem , po przekręceniu kluczyka w stacyjce zdarza się, że świeci się komputer i nic wiecej, żadne lampki, nie działa klima , nawiewy, ale za to działają szyby swiatła wycieraczki...

ale co najważniejsze nie da sie auta odpalić , chwile zaburczy i nic , miałem podobny problem w innym aucie ale jak wysiadło to nie działało aż do usuniecia IMMO a tutaj...raz działa bz problemu 2 dni a nagle sie zacznie zacinać i potrafie stać z 5 minut i przekręcać kluczyk aż zalapie,

Mam też takie wrażenie , moze to przypadek, ale im cieplej na dworze tym częściej to się zdarza.....

Na filmie widać , ze za 1 razem wszystko działało jak trzeba, po nastepnym przekręceniu już nie ! i dopiero po paru razach znowu załapalo

https://www.youtube.com/watch?v=E2TrFbsSgEM&feature=youtu.be

Opublikowano

witam

dzieki za pomoc ,

znalazłem tutaj na forum podobny temat ale,

znalazłem takie kostki sklepach , czy wymiana oznacza jakieś ponowne kodowanie kluczyka, wymiane kluczyka czy jedno z drugim nie ma związku ?