Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegos czasu mam problem chyba z elektryką tak przyjmniej twierdzą mechanicy.Sprawdzali mi auto i ponoć mi prąd gdzieś ucieka ale nie wiedzą gdzie.Gdy jezdze po miescie krótkie trasy to jest ok.Gdy wyjade na trase to po 60-100km włacza sie Check. Wyskakują mi błedy sondy lambda za katalizatorem , drugi błąd zamienione przewody sondy lambda, a mechanik twierdzi ze wszystko dobrze jest podpięte.No i trzecia rzecz pojawia mi sie na żółto zbyt wysoka tempertura silnika.Tak jakby od elektrycznej pompy wody :?Wymieniłem elektryczną pompe wody na nową i wczoraj znów komunikat temp zbyt wysoka:/

Nikt jak narazie nie może mi pomóc w temacie.Może ktos z was miał podobny problem.

Opublikowano
Jesli to regulator to nie kupuj zamiennikow bo czesto padaja. Zainwestuj w oryginalny, tylko sprawdz pszed kupnem jakiej masz firmy~valeo czy bosch.