Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam posiadam BMW e 39 z 1996r z silnikiem 2.0 podczas rozgrzania silnika zaczyna coś pukać z Przodu jeżeli wiecie co to może być to bardzo proszę o ODP :?: Edytowane przez klokii
Opublikowano (edytowane)
Sorka za nie dopisanie podczas obrotu koła i nie wiem z czego po prostu jak sie siedzi to w nogach słychać taki jak by przeskok na małych obrotach Edytowane przez klokii
Opublikowano (edytowane)
Jest to dziwne pukanie :idea: pukanie słychać dopiero po przejechaniu kilku km i to przy wolnej jeździe ruszaniu zatrzymywaniu czy wjeździe na parking po nocy i jak jest chłodniej pierwsze km 10-15 jest cisza Edytowane przez klokii
Opublikowano
stukanie zlokalizowane górne mocowane amortyzator- co może być uszkodzone dodam że stuka dopiero po przejechaniu kilku kilometrów po dłuższym postoju przez te pierwsze kilometry jest cisza
Opublikowano
diagnoza na 90% łożysko amora opinia magika może być 100% lecz trzeba rozebrać mocowanie górne a to kosztuje
Opublikowano
wszystko rozumiem lecz w tym tygodniu wydałem już 1500 i teraz liczę każdą złotówkę :mad2: :duh:
Opublikowano

NIe pierwszy raz nie łam się :cool2:

Mi jak poszła chłodnica to przy okazji zrobiłem przegląd zawiechy żeby zamówić wszystko jedną przesyłką to też tysiaczek pękł, a wcale tak dużo nie zamówiłem.

Opublikowano

To nie trójka i części są droższe. Dlatego jak coś kupujesz to elektronikę oryginał pozostałe części mechaniczne spokojnie zamienniki, ale nie tandetne. Dlatego dobrze pytać się na forum :cool2: Wtedy wydasz więcej, ale pojeździsz na tym.

Ja wymieniałem linki od ręcznego i wszystkie graty w bębnie i zapłaciłem ok 300zł. Auto się nie cofa teraz na wzniesieniach. Próbowałem nawet na dużych stromych w karpaczu. po zaciągnięciu dosłownie 2-5cm się toczy po puszczeniu nożnego hamulca i dalej trzyma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

problem rozwiązany uszkodzony drążek kierowniczy od strony maglownicy

po wymianie cisza żadnego stukania

a przy okazji wymieniłem amorki :cool2: