Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam w moim e 36 coupe 1996 2.0 mam radio clariona takie bylo na plytki 4x50W mam z tylu w pulce dwa duze glosniki dobrze graja i bas i dzwiek z przodu w drzwiach sa dwa male jak by syki badziewie i porazka ze ma normalnych jak w wiekszosci autach wieksze jajko glosniki. Z radia jest wyjscie na wzmak podpialem wszytsko i nic nie dziala mase umiescilem na prawej lampie na srubce jedyne miesce sensowne jakie znalazlem zeby masa byla. i nie dziala kilka razy wszytsko sprawdzalem i nic tylko dzeki i i czincze sam lutowalem poprawialem tez nie dziala. da sie sprawdzic czy z radia idzie napiecie wogule na ten czincze co wychodza nie chce radia drugiego kupowac bo to mi jest wystarczajace jakis sub 250Rms mi wystarczy. bo z tymi glosnikami zprzodu w drzwiach nic sie nie wymysli i tak slabo to slychac wszytsko z tylu zostaje jak ktos siedzi to uciazliwe .. jakies rady jak to sprawdzic ..