Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany Pomocy.

Zaobserwowalem w moim BMW e60 2004r ze czasem zawiesza sie wyswietlacz i ginie sygnal radia cos lekko piszczy przerywa czasem sie wlaczy,zachowuje sie tak jak przy zawieszeniu komputera PC,muli jak diabli,po 10 minutach wszystko wraca do normy,czasem wyswietlacz poodpaleniu samochodu ginie i jest ciemnosc,radio to bussines,pomocy czy ktos to naprawia????mam BT jakby ktos pytal bo slyszalem ze jakis modul uwalony,kazdy cos wie ale raczej fachowej uslugi nikt nie swiadczy,dodal ze jestem z lodzkiego,w bagazniku mam polewej stronie na nadkolu puszke srebrna gdzie idzie do niej dluga wtyczka i multum kabli,prosze o pomoc,pozdro

Opublikowano
Zgadza sie odlaczylem ten MULF i wszystko wrocilo do normy i pytanie czy jak kupie inny to podlacze i bedzie oki czy znowu jakies kodowanie i takie tam innne???
Opublikowano
Podejrzewam że tak. Generalnie z tymi modułami jest problem przegrzewania. Jakiś czas temu widziałem tutaj opis kogoś kto dokleil do grzejących się elementów radiatorki i pomogło. Poszukaj tego I spróbuj, może jeszcze nie jest tak źle. U mnie pomogło samo zdjęcie obudowy. Jeśli nie pomoże, w zasadzie i tak masz go dopiętego. Idź z nim do jakiegoś serwisu elektronicznego, niech Ci zlikwiduja zimne luty. Powinno pomóc. Swój moduł to swój a kupiony może być w takim samym stanie.