Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z wykasowaniem z poziomu przełączników inspekcji serwisowej po wymianie płynu hamulcowego. BMW E90 N46B20 z czerwca 2007r. Forum przeszukiwałem tydzień i mam dość, próbowałem wszystkich opisywanych na forum procedur i nie podziałało. Moja książka "sam naprawiam" też mi nie pomogła. Proszę więc nie sugerować wykorzystania szukajki. Wszystkie serwisy robię sam, bo jestem jakoby mechanikiem od CATów 34xx, 35xx. Wkurza mnie jeżdżenie po każdym moim serwisie mojego auta do warsztatu i kasowanie u nich tych pierdół. Zwracam się więc o pomoc do tych co mają takie auto jak ja i w podobnym roczniku i mają opanowaną sztukę kasowania tych inspekcji. Wydaje mi się, że mam jakiś inny soft czy co, że nie mogę skorzystać z opisanych na forum sposobów kasowania. Jakieś rady koledzy???
Opublikowano

Skasowane. Zamiast szukać kasowania inspekcji, powinienem szukać włączanie zapłonu. :duh:

Dla przyszłych powielaczy problemu zacytuje Pana "AO":

"1) Zapłon ON (guzik start bez pedału sprzęgła w manualu, bez hamulca w automacie – tak aby silnik NIE odpalił ale aby paliły się „wszystkie” lampki),"

Pozdrawiam wszystkich z forum.

Opublikowano
czasami oczywiste rzeczy sprawiają najwięcej problemów - grunt że sobie poradziłeś :cool2: