Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam wszystkich. ma ktos moze instrukcje obslugi do komputera pokladowego (siemens)w BMW 520i ??? bardzo bym prosil jaks stronke z tłlumaczeniem,najlepiej polskim ...bo nie moge sobie poradzic z ustawieniem,i tymi wszystkimi funkcjami...byłbym naprawdę wdzięczny. Edytowane przez Konrad A
Opublikowano

1. Nie podajesz rocznika albo przynajmniej jaką nawigację ...

2. Nie masz full opcji ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

rocznik '96, komputer siemensa (nie wiem jaki model)... jak cos jeszcze trzeba to chcetnie podam...

a interesuje mnie głownie,jak ustawić np, czas dojazdu na dane miejsce,i te wszystkie inne rzeczy,wiem ze jest,ale nie mam zielonego pojecia jak sie to ustawia....

Opublikowano

Komputer Siemensa ? :think: co raz mniej wiem z tego co piszesz :) :

1. Masz nawigację ?

2. Nawigacja jest taka w desce rozdzielczej i w niej jest kaseciak, czy jest to osobny ekran.

3. Na priv mi napisałeś o 15-16 przyciskach - gdzie masz ich tyle ? - daj najlepiej fotkę.

...

Chyba już wiem - masz pewnie starszy model BMW 520 - model E34 - jak pytasz o coś to podawaj dokładnie co to masz za model BMW i rocznik lub uzupełnij sobie profil.

Opis tego komputera w E34 już był wielokrotnie na forum, ale nie przypominam sobie po polsku - poszukaj. Poza tym możesz kupić sobie instrukcję obsługi do tego samochodu po polsku i tam masz opis.

Lub poczytaj tu : http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/model/e34/19 - strony od 66

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)