Skocz do zawartości

e46 330d Wrocław WBAEX91080PH92085

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wklej jeszcze z 10 :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Sorry, że nie na temat, ale od pewnego czasu cicho przeglądam tutejsze forum i coś mam do powiedzenia...

@up: Ciągle nabijasz całkowicie bezwartościowe posty. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, to po co w ogóle się odzywasz? siwek330 szuka kolejnego samochodu i zapewne zależy mu na rzetelnej pomocy :wink:

Opublikowano
Jestem tego samego zdania. Zenek jak masz coś do powiedzenia konstruktywnego o aucie to napisz, albo się nie udzielaj z tego typu tekstami. Rozumiem, że sprzedajesz auta więc poniekąd masz w tym interes aby sztucznie zawyżać ceny. Zdaję sobie sprawę ile kosztuje auto w DE bo kupowałem takie nie raz, ale niektóre Twoje kwoty za 11 letnie auta są nierealne, a te auta prawie nie sprzedawalne. Nie jest to mój atak na Ciebie ale co ktoś nie wrzuci jakieś auto to Tobie się nie podoba, albo rzucasz kpinami. Zastanów się :mad2:

Edytowane przez qwertykk

Opublikowano
.

Edytowane przez qwertykk

Opublikowano

Po prostu, ten wyjątek jest potwierdzeniem reguły dotyczącej funkcjonowania fanowskich for - trzeba ostrożnie odbierać, to co piszą inni.

Takie fora mają pomagać innym, a tutaj z tego co widzę macie hipokrytę i spamera w jednym.