Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry, że nie na temat, ale od pewnego czasu cicho przeglądam tutejsze forum i coś mam do powiedzenia...

@up: Ciągle nabijasz całkowicie bezwartościowe posty. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, to po co w ogóle się odzywasz? siwek330 szuka kolejnego samochodu i zapewne zależy mu na rzetelnej pomocy :wink:

Opublikowano (edytowane)
Jestem tego samego zdania. Zenek jak masz coś do powiedzenia konstruktywnego o aucie to napisz, albo się nie udzielaj z tego typu tekstami. Rozumiem, że sprzedajesz auta więc poniekąd masz w tym interes aby sztucznie zawyżać ceny. Zdaję sobie sprawę ile kosztuje auto w DE bo kupowałem takie nie raz, ale niektóre Twoje kwoty za 11 letnie auta są nierealne, a te auta prawie nie sprzedawalne. Nie jest to mój atak na Ciebie ale co ktoś nie wrzuci jakieś auto to Tobie się nie podoba, albo rzucasz kpinami. Zastanów się :mad2: Edytowane przez qwertykk
Opublikowano

Po prostu, ten wyjątek jest potwierdzeniem reguły dotyczącej funkcjonowania fanowskich for - trzeba ostrożnie odbierać, to co piszą inni.

Takie fora mają pomagać innym, a tutaj z tego co widzę macie hipokrytę i spamera w jednym.