Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

to mój pierwszy post, więc się przywitam - już dawno przeglądam Forum, ale właśnie kupiłem pierwsze BMW i zagoszczę tu częściej :-)

Na początek mam mały problem. Posiadam nawigację i radio Bussines, które posiada m.in. łącze USB. Wszystko działało fajnie, grała muzyka mp3, ale dziś podłączyłem 2 pendrive i nagle wyskoczył komunika "usb reading", który przez kilkanaście min.nie chciał zniknąć (mimo wyłączania/włączania zapłonu, przełączania trybów radia, wyjmowania usb itp.).

W tej chwili usb jest w gnieździe, ale nie świeci się na pendrive kontrolka, więc jakby go nie czytał. Radio wyświetla jakby usb było, ale pustą etykietę i nie widzi nic na nim. Próbowałem również dawać inne usb (w różnych formatach: fat, fat32, ntfs) i nic. Prawodpodobnie wystąpił błąd i jakoś trzeba go zresetować, ale komputer błędu nie widzi. Pomożecie ? :-)