Skocz do zawartości

M47N podmiana przepływki i adaptacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcę podmienić sobie przepływkę od kumpla żeby sprawdzić jak jeździ. Czy muszę to jakoś adaptować czy wystarczy odpięcie aku ?
Opublikowano
Filozofii jest wiele ale jak są autu takie same to bez odpinania aku i bez adaptacji,, jak byś zmieniał na nowszą wersję to by wypadało zrobić adaptację, ale są tacy co twierdzą że po kilku jazdach komputer sam się dostosuje do nowej przepławki.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

To pewnie ten sam dawca co wtryski .... czyli nowszy.

To pomyliłem się ...

Edytowane przez mikan

Opublikowano
  • Autor

Auto jest z 2004 wiec starsze. Czyli co, podpinac i jezdzic?

Wysłane z mojego LT18i przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

m47n 2004r norma EU4 pasuje zrobić po zmianie przepływki tylko reset jej,by uczyła się od nowa

Ps:w Disie

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem bo odpisałem przepływke by zobaczyć czy jedzie tak bez bo niby wtedy wiadomo będzie czy jest uwalona...później zamontowalem jakiegoś hinola od kumpla i było niby lepiej ale gówno prawda...włożyłem swoją niby uwalona bo hinola oddałem stwierdziłem ze odloze na nową...na starej zrobiłem kilka rajdów... Mianowicie na każdym biegu do odcięcia aż do 4 biegu!!! Po chyba 5 takich rajdach odmulila się moja 3 litrowka tak ze masakra...

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Po chyba 5 takich rajdach odmulila

Hmm... to musiało być coś innego od przepływki bo jak przepływka jest uwalona to sama się nie uzdrowi.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.