Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, od wieś pakietu ... tak jak te nakładki na klamki.

mPak nie ma chromów, w ogóle.

Bmw mPakietm/M to nie Audi S//S Line/Rs

Opublikowano (edytowane)

Te listwy wokół szyb to tez od wieś-pakietu, czy jakiś oryginał?

Te wokół szyb już mam, a taki wieś-pakiet z dolnymi listwami drzwi mi się bardzo podoba i nie wiem gdzie go kupic. Poza oczywiście nakładkami na klamki, bo to by była przesada:-)

Edytowane przez Paulo99
Opublikowano

W "okół" szyb to chrom line, to jest ori - ktoś sobie tak zażyczył albo wyszło w jakimś pakiecie z fabryki - ja mam tak w swoim lifestyle, ale przy titansilber jeszcze to "ujdzie", przy ciemnych kolorach za mocno kontrastuje moim zdaniem, najlepiej shadowline całość ... :)

Dla jasności są 3 rodzaje - czarne gumowe, chrom line ( jak na zdjęciu ale tylko ozdobne w koło szyb ) i analogicznie shadowline - czarny połysk

Te na drzwiach to albo są "siknięte" listwy albo oklejone ( w cą wątpię ) albo ktoś kupił z metra i coś na nie nakleił.

Tak mi się wydaje - taki a`la chromowy twór z metra widziałem na allegro.

Opublikowano
Dzięki za pomoc. Na dół będę musiał kupic coś na metry. Są na allegro jakieś rantowe i zwykłe. Trzeba będzie zbadac temat, bo nie wiem jakie lepsze.