Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, Jestem nowym użytkownikiem forum, więc na początek chciałbym się przywitać z wszystkimi. Od tygodnia jestem właścicielem 320 e46l i niestety, ale już pojawiły się pewne problemy. W trakcie jazdy słychać stukanie jakby z tylnej częsci zawieszenia, raz stuka mocniej, a raz w ogóle tego nie słychać. Po tym jak podniosłem auto i włączyłem pierwszy bieg, to zauważyłem, że w momencie gdy dodaje gazu, to tylne lewe koło się zatrzymuje i podnosi maksymalnie do góry na amortyzatorze i stąd to stukanie. Jako, że jest to pierwsze moje auto z napędem na tył to niestety, ale za bardzo nie wiem dlaczego tak się dzieje i co może być przyczyną. W najbliższym czasie planuje podjechać do mechanika, ale obecnie jestem zawalony pracą i ta sprawa musi poczekać. Czy ktoś z forumowiczów może mi pomóc, coś doradzić? Bardzo mnie męczy myśl, że coś w aucie nie działa mi tak jak powinno i chciałbym choć w minimalnym stopniu mieć pojęcie o tym, co mu dolega. Pozdrawiam.